3FM nieuws

Clubtour Guus Meeuwis uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Clubtour Guus Meeuwis uitverkocht
De Clubtour van Guus Meeuwis is uitverkocht! Ongeveer een maand voordat de tour begint zijn alle plaatsen vergeven.Guus Meeuwis zal tussen eind oktober en begin december vijftien shows door het gehele land geven in onder andere Utrecht (Tivoli), Groningen (Oosterpoort) en Den Haag (Paard van Troje). In Amsterdam zal Guus de Melkweg en Paradiso proberen op zijn kop zetten.

Groots in stadion en clubs
Na zo’n beetje alle podia gezien te hebben komt Guus Meeuwis in 2008 voor het eerst met een clubtournee. Hoewel de combinatie voor sommigen niet vanzelfsprekend zal zijn, heeft de zanger in 2007 al enkele malen laten zien ook in dit circuit het publiek makkelijk mee te kunnen krijgen.

Waren het in dat jaar nog incidentele optredens, veelal op uitnodiging van de clubs zelf, dit jaar is er een complete tour gepland.

En die is nu dus uitverkocht.

Voor de gelegenheid heeft Guus zijn vriend en muzikale partner JW Roy uitgenodigd als support act.

Guus en 3FM
De clubtour wordt gepresenteerd door 3FM, waarop natuurlijk al weken Guus' nieuwe single ‘Ik wil nog niet naar huis’ volop te horen is.

Eerder kon je zowel op 3fm.nl als op de radio kaarten winnen en een paar minuten van zijn onverdeelde aandacht. Hij zal namelijk een liedje opdragen in opdracht van de prijswinnaars.

Ster advertentie
Ster advertentie