3FM nieuws

Youp van 't Hek Vloeker van het Jaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. Youp van 't Hek Vloeker van het Jaar!
Youp van 't Hek is in Claudia D'r Op door de Bond Voor Het Vloeken, a.k.a. de Fuckbond, uitgeroepen tot Vloeker van het Jaar.Hij heeft er flink zijn best voor moeten doen, maar uiteindelijk kon alleen Youp de prijs winnen!

Juryrapport
Lees hier enkele passages uit het juryrapport:

"De heer van 't Hek is vloeker van het jaar geworden aangezien de heer van 't Hek zelf nieuwe vloeken in de samenleving introduceert en deze vaak ook nog door het volk overgenomen worden. Hiervoor verdient de heer van 't Hek een pluim.

Wat de heer van 't Hek ook kenmerkt is het feit dat hij erg veel plezier beleeft aan het vloeken zelf en dat vinden wij van de bond voor het Vloeken erg belangrijk.

Tot slot zijn wij ervan overtuigd dat de heer van 't Hek een flinke vloekkanonnade over ons zou hebben uitgestort, wanneer hij deze prijs niet in de wacht zou hebben gesleept".

Andere genomineerden
Sanne Wallis de Vries, Jeroen van Koningsbrugge, Hans Teeuwen, Jovink & de Voederbietels, Lange Frans, Bas van Putten, Herman Brusselmans, Jean Marc van Tol, Huub van de Gouden Kooi en Bert Brussen waren ook in de race...

Helaas hebben hun tirades niet mogen baten.

Prijs
De Vloeker van het Jaar wint een Weekendje Parijs met Andries Knevel.

>> Luister hier het fragment terug
Ster advertentie
Ster advertentie