3FM nieuws

Bruce Springsteen niet in Goffertpark

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen niet in Goffertpark

The Boss komt in 2012 weer naar Europa met zijn E Street Band. Het gerucht dat hij met zijn band naar het Goffertpark in Nijmegen komt, klopt NIET!

Even was er sprake dat na de dood van saxofonist Clarence Clemons dat de E Street Band ontbonden zou worden. The Boss geeft zelf aan dat daar absoluut geen sprake van is: ‘We zullen in 2012 van mei tot het einde van juli in Europa optreden. Daarnaast is de muziek voor de nieuwe cd bijna opgenomen. Een precieze releasedatum hebben we nog niet maar het zal absoluut voor de tour uitkomen.’

Europese tour

Deze week worden de Europese data bekend . Een paar Engelse concerdata zijn al wel openbaar. Of Nederland ook in het toerschema van Springsteen wordt opgenomen is nog onzeker.

Bruce Springsteen niet naar Nijmegen

Sinds bekend is geworden dat Bruce Springsteen naar Europa komt, gaan er op internet geruchten dat hij in juni met zijn band het Goffertpark in Nijmegen aan doet. Er zijn zelf dubieuze kaarten voor het 'concert' aangeboden, voor 115 euro per stuk.

Concertorganisator Mojo heeft in de krant De Gelderlander laten weten dat er niets van klopt. Bruce Springsteen en de E Street Band zullen niet in het Goffertpark optreden. Mojo laat weten dat ze wel bezig zijn om Bruce en zijn band naar Nederland te halen, maar het is zeker dat het niet in het Goffertpark gaat gebeuren.

Ster advertentie
Ster advertentie