3FM nieuws

Anna Rune is 3FM Serious Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Anna Rune is 3FM Serious Talent

DBSSW-winnares Anna Rune is benoemd tot 3FM Serious Talent.

Anna Rune (Fotograaf: Kelly Alexandre)

Hoewel Giel na de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland al had geroepen dat Anna Rune 3FM Serious Talent is, is het pas officieel als dit ook daadwerkelijk op 3FM verschijnt. In dit geval kwam het nieuws in een on air-jasje: Ramon had namelijk op zondag 21 juni de eer om te bevestigen dat Anna Rune 3FM Serious Talent is!

Anna Rune

De Vlaamse singer-songwriter Anna Rune heeft al aan verschillende wedstrijden in België meegedaan. Zo won ze onder andere in 2011 de Kunstbende en was ze in 2012 finalist van Imagine. Na twee EP’s te hebben gemaakt waagde ze de sprong: meedoen aan een Nederlandse talentenjacht.

Dat ze tijdens DBSSW in een titanenstrijd als sterkste uit de strijd komt had ze niet verwacht. Wel levert de finale haar een boel op: de eer de eerste vrouwelijke winnaar te zijn van het programma, een reeks aan optredens waaronder bij Giel op De Speelplaats en last but not least de titel 3FM Serious Talent!

Toekomst

Anna heeft veel mooie plannen in het verschiet. Ze speelde al op Pinkpop 2015 en is de komende tijd onder andere nog te zien op deBeschaving, Sziget en als voorprogramma van zowel Blaudzun als Kensington in het Amsterdamse Bos. Het nummer 'That’s Life', dat ze tijdens haar DBSSW-periode voor haar moeder schreef, komt in juli officieel uit. Hieronder vind je al een voorproefje daarvan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie