3FM nieuws

Anderson .Paak trekt zoontje op het podium

  1. Nieuwschevron right
  2. Anderson .Paak trekt zoontje op het podium

Anderson .Paak was afgelopen week te gast bij Ellen Degeneres en trok halverwege 'Am I Wrong' zijn 6-jarige zoontje Soul het podium op. Die gaf zijn vader duidelijk een run for his money. Veel schattiger dan dit wordt het niet!

De 6-jarige Soul

Je kind als muzikant de naam Soul geven: dan leg je best wat druk op zo'n kleine. Gelukkig lijkt het 6-jarige zoontje van Anderson .Paak daar nul problemen mee te hebben. Hij is nu al een muzikale kopie van zijn vader. Inclusief sicke moves.

'Am I Wrong' bij Ellen

Afgelopen week toonde Soul zijn muzikale skills voor een miljoenen publiek op de Amerikaanse televisie. Anderson .Paak mocht optreden tijdens de verjaardagsuitzending van talkshow-host Ellen Degeneres en bracht mini-.Paak als cadeautje mee. Die rende halverwege het optreden het podium op en stal effe de hele fucking show.

Natuurlijk heel aandoenlijk om die stoere Anderson .Paak glunderend naar zijn kleine prodigy te zien kijken, maar wat wij vooral dachten: hoe komt een 6-jarige aan zoveel stijl?! Damn! Wij zijn jaloers...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Nog dit jaar komt er een nieuw album aan van Anderson .Paak en zijn band The Free Nationals. En ga je dit jaar naar Down The Rabbit Hole? Dan heb je een dikke kans dat jij één van de eerste bent die alvast wat nieuws mag horen.

Meer Anderson .Paak en 3FM:

>> Chance the Rapper en Anderson .Paak samen aan het werk
>> Waar rapt Anderson .Paak eigenlijk over?
>> Malibu van Anderson .Paak is 3FM Album van de Week

Ster advertentie
Ster advertentie