3FM nieuws

Obama organiseert muziekfestival... Nu jij, Mark!?

  1. Nieuwschevron right
  2. Obama organiseert muziekfestival... Nu jij, Mark!?

Op de vooravond van zijn vertrek uit het Witte Huis wil president Obama blijkbaar nog één laatste feestje geven, een heus muziekfestival. Kun je het je voorstellen? Mainstage in the Oval Office en gouden toiletten in plaats van dixie's.

South By South Lawn

Geïnspireerd door het SXSW (South By South West) Festival dat jaarlijks in Texas wordt gehouden, opent Obama op 3 oktober 2016 eenmalig de deuren van The White House voor een eendagsfestival genaamd: South by South Lawn. Er zal muziek zijn, maar ook films en lezingen.

In een officiële verklaring van de president en zijn first lady staat: "It will bring together creators, innovators, and organisers who work day in and day out to improve the lives of their fellow Americans and people around the world." Even vrij vertaald: vette artiesten, blokkenschema's, foodtrucks en veel alcohol!

Line-up

Op dit moment is er nog niks over de line-up bekend, maar de website van het Witte Huis ontvangt graag tips. En we weten allemaal dat de Obama's goed bevriend zijn met de sterren. Wij verwachten minimaal een live performance van Beyoncé of misschien wel de first lady herself.

Nu wij nog

Gisteravond werd in Zomergasten dat ook de baas van ons land van muziek houdt. Mark Rutte liet fragmenten zien van zowel Bach als De Toppers. Lekker divers, dus. Het lijkt ons dan ook een prima idee als hij het idee van Obama overneemt en ook een festival organiseert. Ruttepop, ofzo. Of A Campingflight to Mark Rutte. Anyways, wij zien het helemaal voor ons.

Ster advertentie
Ster advertentie