3FM nieuws

Serious Talent Roundup: vlog Lucas Hamming, clip Sue the Night en startschot Popronde

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Roundup: vlog Lucas Hamming, clip Sue the Night en startschot Popronde

Neem een kijkje achter de schermen bij Lucas Hamming z'n videoclip-shoot, bekijk de kersverse clip van Sue the Night en check hier welke 3FM Serious Talents je dit weekend GRATIS kunt bewonderen op Popronde.

Het heetste nieuws rondom 3FM Serious Talent verzamelen we elke week in de Serious Talent Roundup.

Super vlog

Voor zijn nieuwe single en voormalige Megahit 'Never Let You Down' komt Lucas Hamming met een brand new videoclip! Bram de Wijs, die we kennen als ex-drummer van Only Seven Left, is de maker van de clip en schoot ondertussen een toffe videoblog op de 'set'.

Nieuwe clip Sue the Night

Lucas is overigens niet de enige met nieuw videomateriaal. Sue the Night heeft namelijk een kersverse videoclip voor haar single 'Look Forward'. Hierin blikt ze terug op het fantastisch seizoen dat ze achter de rug heeft! Klinkt tegenstrijdig? Luister maar naar de boodschap van de track, dan begrijp je waarom :-)

17, 18 en 19 september: Popronde Nijmegen, Apeldoorn en Zwolle

Popronde vindt dit jaar plaats in 38 steden door het hele land, van Groningen tot Middelburg, van Amsterdam tot aan Maastricht. De organisatie van dit gratis rondreizende festival geeft een nieuwe lichting opkomende bands en muzikanten jaarlijks de mogelijkheid op te treden buiten de eigen regio en hun netwerk uit te bouwen.

3FM Serious Talent op Popronde

Tussen de 135 geselecteerde bands (uit circa 1300 aanmeldingen) zit ook een groot aantal 3FM Serious Talents. Lees hieronder wie je waar en hoe laat kunt vinden!

Popronde Nijmegen

Donderdag 17 september

  • Toon, Marienburg 68
  • 23.30u - JULIUS
  • Doornroosje paarse zaal, Stationsplein 11
  • 02.00u - The Brahms

Popronde Apeldoorn

Vrijdag 18 september

Popronde Zwolle

Zaterdag 19 september

Ster advertentie
Ster advertentie