3FM nieuws

The people of Concert at SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. The people of Concert at SEA

Concert at SEA is natuurlijk aan het prachtige Zeeuwse water, maar het water kwam tijdens deze editie vooral uit de lucht! Dat mocht de pret niet drukken, want de festivalgangers hadden het prima naar hun zin. Maak kennis met de People of Concert at SEA 2016.

Stijn (24) ontmoet vandaag z'n volledige schoonfamilie

Anne (26): "Ik kom hier al jaren met mijn hele familie. Dit is mijn vriend (Stijn) en die is hier nu voor het eerst. Ik heb hem in Utrecht leren kennen waar we allebei studeren. Supertoevallig, want we komen uit Zeeland." Stijn: "Haar ouders heb ik hiervoor al wel eens gezien, maar dit is de eerste keer dat ik haar heeeele familie, een mannetje of twintig, ontmoet. Je berijpt dat ik best wel een klein beetje zenuwachtig was toen we in de auto zaten." Waar ze naar uitkijken? Anne: "Typhoon!" Stijn: "Stiekem Guus Meeuwis" Anne vliegt hem aan: "Neeeee! Je komt uit Zeeland man, dat kan echt niet!"

Robin (18) en Leon (22) are spreading the sealand-love!

"HOSTERNOKKKEEEE ZEELAND!" Wat dat betekent? No worries, wij moesten het ook even opzoeken.

Naam en leeftijd onbekend maar dat mag de pret niet drukken

"WIEEEEEEHH!"

Jan (34) en z'n vrienden Lars (22), Hans (20) en Maud (21) zijn lekker wezen zwemmen

Jan: "Het was natuurlijk echt k*t weer dus wij zijn net lekker wezen zwemmen en daarna lekker in de hottub! Er werden zelfs mojito's gebracht. Da's toch mooi?! Alleen in Zeeland"

Maar toen werd Jan iets te enthousiast tegen Sjoukje (25)

Sjoukje: "Er kwam net een prachtige man met z'n vrienden op me af en die trok heel trots zijn broek naar beneden en vertelde dat 'ie lekker had gezwommen." Jan: "Nee nee, nu maak je er een mooi verhaal van. Haha! Het was gewoon een stukje schaambeen. Niks mis mee!"

En zo ontstaan vriendschappen op Concert at SEA!

Roberto (22) en Amber (19) mogen vanavond lekker lepeltje lepeltje in een tentje

"Ik hou gewoon fucking veel van haar. Zo simpel is 't!"

"Niels (20) en Brython (21) zijn de Douwe Bob en Typhoon van Concert at SEA"

De tante van Niels: "We staan met dertien man op de camping en we hebben Niels en Brython omgedoopt tot de Douwe Bob en Typhoon van Concert at SEA. Vorige week waren we op een verjaardag waar mijn vijfjarige neefje heel stiekem kwam vragen of Niels toch niet de échte Douwe Bob was... En of hij op zijn verjaardag wilde komen spelen." Misschien moet je neefje een bril, maar voor ons ben je gewoon de echte look-alike Douwe Bob van dit festival!

Silke (38) en Olli (40) komen ieder jaar uit Duitsland speciaal voor Concert at SEA naar Zeeland

Silke: "We rijden elk jaar gewoon bijna 300 kilometer om hier te komen. Waarom? Omdat het hier zo ontzettend mooi is!" Olli: "Das wetter ist immer so schön" Goeie toevoeging Olli! ;)

Ster advertentie
Ster advertentie