3FM nieuws

De 9 dingen die je kunt verwachten op 3FM.nl

  1. Nieuwschevron right
  2. De 9 dingen die je kunt verwachten op 3FM.nl

Pinkpop is los! Begonnen! 3FM.nl zit bovenop deze extra hete editie van het festival. Met deze negen dingen mis je niks!

Het belooft weer een ongelooflijke editie van Pinkpop te worden. Met The Rolling Stones, Metallica, Arctic Monkeys, Stromae, John Mayer, Editors, Arcade Fire en nog zó veel meer wordt het een Pinksterweekend om nooit te vergeten.

Om niks te missen, volgt 3FM.nl het festival op de voet met...

1. De audiohighlights uit de uitzending

We maken tientallen uren uitzending live vanaf het Pinkpopterrein in Landgraaf. Bomvol zitten die uren! De highlights vuren we in hapklare brokken op je af!

>> Check alle audiohighlights van Pinkpop 2014

2. Vette foto's

Huisfotografen mogen ook weleens het huis uit. En het veld op! Ben Houdijk, Hans-Peter "HP" van Velthoven en "Bullet" Ray van Olphen maken de mooiste foto's.

>> Bekijk alle foto's van Pinkpop 2014

3. Filmpjes vanaf het terrein

Bij een vrij moment van de 3FM-DJ's sleurt onze cameraman hun met regelmaat het terrein op om die unieke Pinkpopsfeer te proeven. Dat levert mooie filmpjes op!

>> Check alle filmpjes van 3FM op Pinkpop

4. Livesessies bij 3 On Stage

Vlak naast de 3FM-studio staat de inmiddels roemruchte container van 3 On Stage waar de grootste artiesten het selecte groepje publiek komen verrassen met een akoestisch optreden. Die kijk je allemaal terug!

>> Bekijk alle sessies van 3 On Stage

5. Interviews met artiesten backstage

Backstage is het voor de artiesten vooral veel wachten. Dan hebben ze prima tijd om een babbeltje met een van de reporters van 3FM te maken. Die backstagebeelden staan allemaal op de videopagina natuurlijk.

>> Bekijk die video's!

6. Liveoptredens van de podia

Via onze buddies van 3VOOR12 worden veel van de optredens gestreamed. Wij mogen die optredens lenen en die zetten we bij de berichtjes die we al over die artiesten hebben. De artiesten op hun best, want... op het podium!

>> Bekijk de livestream van 3VOOR12

7. Artiesten langs in de studio

Heel tof! Een aantal artiesten komt langs in de 3FM-studio voor een interviewtje. We kunnen nog niet zeggen wíe, maar gezellig is het altijd!

8. Sfeerverslagen vanaf het terrein

Op 3FM.nl leggen we in berichtjes ook de sfeer in Landgraaf vakkundig vast. Van overzichten van artiesten tot aan bijzondere lijstjes tot aan opmerkelijke observaties... Je vindt het allemaal in het nieuwsoverzicht.

>> Check alle Pinkpopberichtjes

9. Livesessies in de studio

Als de artiesten in de studio zijn, nemen ze met een beetje mazzel ook hun instrumenten mee en spelen ze een moppie. Dat leggen we uiteraard vast!

>> Bekijk alle filmpjes!

DUS MIS NIKS! We houden je op de hoogste hoogte van Pinkpop 2014!

Ster advertentie
Ster advertentie