3FM nieuws

Zangeres Florence and the Machine wil musical schrijven

  1. Nieuwschevron right
  2. Zangeres Florence and the Machine wil musical schrijven

Zangeres Florence Welch van Florence and the Machine wil graag een musical schrijven.

Florence wil graag een jaar pauze nemen voordat ze begint aan het schrijven voor het nieuwe album van Florence and the Machine. In die tijd wil ze samen met een schoolvriendin een musical gaan schrijven.

Florence zoekt inspiratie

De pauze zal in gaan nadat de band klaar is met hun tour half december 2012. De zesentwintig-jarige zangeres wil het jaar ten eerste gaan gebruiken om weer geïnspireerd te raken, vertelde ze aan de Londense krant Evening Standard. "Ik ben al sinds mijn 21e aan het touren. Ik heb nu een pauze nodig om normale dingen te doen zoals naar de supermarkt gaan en leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik ben net het huis uit en wil graag alles op orde hebben in mijn nieuwe huis en weer inspiratie op doen. Als ik nu nummers ga schrijven gaan die alleen maar over tourbussen en hotelkamers."

Florence Welch wil musical maken

In de tussentijd is Florence Welch niet van plan de muziek de rug toe te keren, Ze wil graag samen met een oude schoolvriendin een musical gaan schrijven. Florence verteld over haar vriendschap met Sophie Hart-Walsh: "We schreven vroeger altijd nummers over ons leven en zongen die dan voor elkaar. We hebben altijd gezegd dat we die nummers samen tot musical zouden maken."

Ster advertentie
Ster advertentie