3FM Megahit

Nieuwe single Eleonor Coco betovert Herman

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single Eleonor Coco betovert Herman

Het is de derde track van haar debuutp-EP U: 'In Dreams'. Droomachtig lekker!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik vind 'Bring U Back' serieus één van de beste singles van dit jaar. Die track ga ik NOOIT zat worden. Wat een ontzettend goed liedje is dat. Ik heb haar onlangs nog gezien tijdens één van haar vele Popronde-shows en het is live echt te gek. Coco lult alles een beetje warrig en awkward aan elkaar, zingt half nonchalant, half verlegen haar liedjes. En mij betovert ze er mee! Overigens is het net Victoria Koblenko met een gitaar, let maar eens op als je d'r live ziet. Die gelijkenis is ongelooflijk. Maar dat terzijde. Topchick, topsongs, hele goede single weer! <3"
- Herman Hofman

En als Herman het zegt, dan is het zo. De winnaar van de Marconi Aanstormend Talent Award heeft namelijk zelf ook een puik oog voor talent. Eleonor Coco werd eerder al uitgeroepen tot Serious Talent en met dit nieuwe liedje bewijst ze nog maar eens die uitverkiezing dubbel en dwars waard te zijn!

Debuut-EP U

'In Dreams' is de derde single van de debuut-EP U, die eerder dit jaar op vinyl verscheen dankzij een succesvolle crowdfunding-campagne. Er volgt ook nog een bijzondere videoclip bij het nieuwe nummer, die onder andere bestaat uit live-beelden die zijn gemaakt tijdens Eleonor’s Popronde-shows. Daar moeten we nog even op wachten, maar tot die tijd heb je gewoon heel lekker nummer. Morgenochtend hoor je 'm waarschijnlijk ook voorbij komen, tussen 06:00 en 09:00u.

>> Check hier Hermans Facebook

Ster advertentie
Ster advertentie