3FM Megahit

Michiel: "Het is mijn missie de zaal vol te krijgen!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel: "Het is mijn missie de zaal vol te krijgen!"

In september staat AURORA in de Melkweg. Michiel is fan van de nieuwe track en helpt de band een handje door 'm als DJ Favorite te bestempelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"AURORA stond begin dit jaar op Eurosonic. Ik was daar zelf niet bij, maar heb van de mensen die er wél waren begrepen dat het magisch was. Dat deed ze op Pinkpop gelukkig nog eens over en ook op de radio kwam haar talent over: toen ik een opname draaide kwamen er ladingen reacties binnen, vól lof. Op 21 september staat ze in de Melkweg en het is mijn missie om die zaal vol te krijgen!
-Michiel Veenstra

Aurora Aksnes

Net 19 jaar en nu al ontzettend veelbelovend. Niet voor niets dat haar artiestennaam in hoofdletters is geschreven; AURORA laat van zich horen. Ze bracht al een paar singles uit, waaronder 'Runaway', maar met 'Running With Wolves' lijkt ze net dat stapje extra richting een groter publiek te zetten. 'Running With Wolves' gaat overigens niet over rennen met wolven; er zit een betekenis achter. Op haar Facebookpagina beschrijft ze die:

"I am indeed running, not with the wolves but like a wolf. Towards my instinct. And away from the city. We all need to run a bit, like animals."
- Aurora Aksnes

Melkweg

Maandagavond 21 september. Zet de datum in je agenda, want dan komt AURORA naar de Melkweg in Amsterdam. In een interview gaf ze aan het eng te vinden om op te treden voor veel mensen. Dan komt het toch aan op dat instinct waar ze het over heeft!

Ster advertentie
Ster advertentie