3FM Megahit

'Here' van Alessia Cara is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Here' van Alessia Cara is 3FM Megahit

De jonge Canadese zangeres Alessia Cara is nog maar negentien en heeft al een album, een EP en twee hitsingles op haar naam staan. En daar komt vanaf vandaag een 3FM Megahit bij.

Alessia Cara is nog niet zo lang in de muziekwereld te vinden. Ze begon dit jaar met haar carrière en bracht meteen een bult aan materiaal uit. De Canadese kan er wat van en pakt met haar succesvolle 'Here' een 3FM Megahit.

Four Pink Walls

Ze begon als YouTube-ster die veel liedjes coverde, waaronder 'Bad Blood'. De goedkeuring van Taylor Swift kreeg ze meteen via een Tweetje.

“As cheesy as it sounds: I actually started from nothing.” - Alessia Cara voor Pitchfork

De 19-jarige Canadese besloot eigen materiaal te maken en daar was Four Pink Walls. Deze debuut-EP, die ze in augustus 2015 uitbracht, bevat vijf singles waarmee ze zichzelf neerzet als R&B-zangeres met een stem ergens tussen Ellie Goulding en Rita Ora.

Know-It-All

Niet lang na haar eerste EP komt debuutalbum Know-It-All uit, met daarop onder andere 'Here'. Het jonge talent weet precies wat ze wil. Ze grijpt onze idealen bij de keel en laat haar kritische licht daarover schijnen.

"I'd never make something pointless that I don't believe in, I don't think I could do it. I always told myself that if I was going to be given a voice, I might as well say something worth listening to, and not something that’s just going to feed people stupidity."

'Here'

De 3FM Megahit, 'Here', gaat over het leven van een antisociaal persoon. Alessia legt uit dat het haar niet makkelijk afgaat om als verlegen meisje mee te draaien in de wereld. Maar dat is verleden tijd! Een nieuwe Alessia, met nieuwe muziek. We like!

"I am antisocial, but coming into this industry, I’m a new person."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie