3FM Megahit

Roosmarijn gaat voor de eigenzinnige techno van Tale Of Us

  1. Nieuwschevron right
  2. Roosmarijn gaat voor de eigenzinnige techno van Tale Of Us

Van rock tot indiepop en techno, Roosmarijn is van alle markten thuis. Ze roept deze week de track 'North Star' van Tale Of Us uit tot haar DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Eindbazen van de spooky techno, dat is Tale Of Us. Dit duo zit op het Italiaanse technolabel Life and Death, waar ook Nederlandse DJ's zoals Job Jobse bij betrokken zijn. Tale Of Us draait regelmatig op Dekmantel festival, ADE en op 2 januari ook op de New Years Special van Awakenings. Dit zijn DJ's die niet doen aan standaard liedjesopbouw, maar geheel eigenzinnig een van de spannendste techno releases van het jaar hebben weten te maken. Horen is genieten!"
- Roosmarijn Reijmer.

Tale of Us

De eindbazen waarnaar Roosmarijn verwijst zijn Matteo en Karm, een Berlin-based productieduo. Samen zijn ze Tale Of Us en maken ze techno die nét even iets meer in je losmaakt. Muziek moet een verhaal vertellen, vinden de heren: verhalen over ervaring, blijdschap en gewonnen en verloren liefde.

Tale Of Us nam begin dit jaar nog even vier maanden vrij om bij te komen van het touren en nieuwe inspiratie op te doen. Hier is onder andere de track 'North Star' uit voortgekomen. Like what you hear? Check dan ook eens 'Silent Space'.

Ster advertentie
Ster advertentie