3FM Megahit

Thijs rockt 'm hard op Trip Switch

  1. Nieuwschevron right
  2. Thijs rockt 'm hard op Trip Switch

Vorig maand verscheen het debuutalbum Nothing But Thieves van... Nothing But Thieves. Thijs draait de track 'Trip Switch' extra vaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Dat gitaarwerk, moet ik nog meer zeggen? Oké... de stem van Conor. Heerlijk! Gewoon luisteren. Dit is geen 'lijkt-op-Muse-band'; Nothing But Thieves heeft een prachtige eigen sound."
- Thijs Maalderink.

Vijf Britten

Conor, Joe, Dom, Philip en James. Vijf Britten die samen Nothing But Thieves vormen. Afkomstig uit Southend-On-Sea; een kustplaatsje waar George Michael, Oasis en Morrissey nog videoclips opnamen. Vorige maand kwam het debuutalbum Nothing But Thieves uit, waar ook het nummer 'Itch' op staat. Perfect voor een maandagmiddag, om je weer even op te laden voor de week die gaat volgen.

Amsterdam & Rotterdam

Volgende week dinsdag en woensdag is het vijftal in Nederland; op 17 november staan de heren in het Rotterdamse Rotown en een dag later in het Amsterdamse Bitterzoet. Beide concerten zijn al uitverkocht, dus mocht je gaan dan kun je een volle bak verwachten! Niet zo gek natuurlijk, want live zijn ze nou eenmaal rammend goed. Kijk hier maar eens naar. Veel plezier dus, als je gaat komende week!

Beluister hier het vorige maand verschenen album Nothing But Thieves

Ster advertentie
Ster advertentie