3FM Megahit

Nieuwe single Audio Adam is DJ Favoriet van Barend & Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe single Audio Adam is DJ Favoriet van Barend & Wijnand

De Groningse band Audio Adam heeft een nieuwe track gelanceerd, en is meteen de DJ Favorite van Barend en Wijnand.

(Foto: Gerhard Taatgen)

Audio Adam-bandleden Tjerk, Jasper, Ronald en Robert-Jan hebben een nieuwe single uitgebracht. De oud 3FM Serious Talent band was op 3FM al te horen met de singles 'Hands Off Me' en 'City Of Sins'. De nieuwe single 'If It Takes You Home' is deze week de DJ Favorite van Barend en Wijnand.

Moving Down The Grey Line

Met de single is Audio Adam klaar voor 2015. Het album Moving Down The Grey Line komt in maart 2015 uit, en is geproduceerd door Reyn Ouwehand die onder meer werkte met Mister & Mississippi en Krach. Audio Adam over Moving Down The Grey Line: "We voelen dat dit het beste is wat we ooit hebben gemaakt, maar tegelijk onzeker of jij en de wereld dat ook vinden".

Voorprogramma

Vlieguren op podia als Paradiso heeft Audio Adam inmiddels veel gemaakt. Ook mochten ze de afgelopen tijd spelen in het voorprogramma van onder andere Go Back To The Zoo, Ilse DeLange en Scouting For Girls.

De Groningse band Audio Adam speelt in januari 2015 een thuiswedstrijd tijdens Eurosonic. Ze spelen op de Energy Stage, achter het Simplon terrein.

Audio Adam - 'If It Takes You Home'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie