3FM Megahit

'Let It Happen' is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Let It Happen' is 3FM Megahit

Deze week betoveren we je met de hypnotiserende track van Tame Impala.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Als je aan Australië denkt, denk je al snel aan surfen, backpacken en kangaroes spotten. Maar vergeet niet dat er ook hele toffe muziek van dit continent komt! Op het land in de Indische en Grote Oceaan lopen muzikanten rond waar je 'u' tegen zegt. De mannen van Tame Impala zijn een goed voorbeeld.

Album van het jaar

Halverwege dit jaar kwam het langverwachte album Currents uit. De plaat kreeg ontzettend goede recensies. En terecht, ook bij 3FM vielen we als een baksteen voor de psychedelische muziek van Tame Impala. We bombardeerden de cd tot Album van de Week en riepen de single 'The Less I Know The Better' uit tot 3FM Megahit.

Deze week hoor je 'Let It Happen' extra vaak voorbij komen. De track kwam in maart uit en wordt sindsdien regelmatig gedraaid op 3FM. "We vonden hem altijd al goed, maar tijdens Lowlands begon het nummer pas écht te leven, vooral bij de DJ's." vertelt iemand van de muziekredactie. Om de plaat de shine te bieden die het verdient, roepen we 'Let It Happen' uit tot Megahit.

>> Lees ook het interview dat 3voor12 had met Tame Impala

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tame Impala naar Nederland

Voor een toffe live-show met betoverende visuals ben je bij Tame Impala ook aan het juiste adres. Dat bewees de band rondom Kevin Parker onlangs nog op Lowlands. Was je daar niet bij? Binnenkort komen ze weer naar Nederland.

>> 3FM Presents: Tame Impala in de Heineken Music Hall

(Fotograaf: Ben Houdijk)

>> Check alle 3FM Megahits

Ster advertentie
Ster advertentie