3FM Megahit

Annemieke in trance van nieuwe Tame Impala

  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke in trance van nieuwe Tame Impala

De vijfkoppige band uit Australië brengt Annemieke in hogere sferen, in plaats van down under. Let it happen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo, daar moest je even voor gaan zitten of niet? De teller tikt de acht minuten nog net niet aan. Toch weet het nummer te boeien van 0 tot eind. Dan doe je iets goed, vindt ook Annemieke.

"Een 7 minuut 50 durende trance waar je eigenlijk niet uit wil komen, dus zet je 'm nog maar een keer op. Ik sta altijd op scherp als de nieuwe Tame Impala uitkomt. Heerlijk!"
- Annemieke Schollaardt

Het ziet ernaar uit dat er een nieuw album aankomt van de vijf uit Australië. Dat is nog niet officieel bevestigd, maar een vermoeden hebben we wel. Gisteren (16 april) zei frontman Kevin Parker namelijk nog het volgende:

"Niemand weet tegenwoordig meer of albums een maand van tevoren worden aangekondigd of dat ze juist meteen uitkomen. Ik houd daar wel van; het is allemaal mysterieus en veranderlijk."
-
Kevin Parker

Fun Facts

Enfin, twee nieuwe tracks (hier de andere) na twee jaar geen muziek te hebben uitgebracht; dat zet je toch aan het denken. Dan nog iets leuks over Kevin Parker. Wist je dat hij ontzettend kan genieten van de muziek van Britney Spears en Kylie Minogue? True story! Hij heeft bovendien gezegd dat één van zijn favoriete bands ever Supertramp is. Toch leuk om te weten!

Ster advertentie
Ster advertentie