3FM Megahit

'Lucky Boy' van Jett Rebel is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lucky Boy' van Jett Rebel is 3FM Megahit

"I'm a lucky boy with a girl like you!" Deze week hoor je Jett Rebel dit op 3FM met grote regelmaat zingen. Zijn nieuwe single 'Lucky Boy' is namelijk de kersverse 3FM Megahit!

Met een speelduur van 2:38 minuten is 'Lucky Boy' zo'n beetje de kortste Jett Rebel-track ooit. Toch is het er eentje die in je hoofd blijft hangen, kort maar krachtig. Klein maar fijn.

Overal verrassingen

Jett Rebel zit weer in een experimentele fase. Hoewel 'Lucky Boy' sterk doet denken aan zijn oudere werk (funky, uptempo rock 'n roll), zitten er ook een aantal nieuwe elementen in.

Zo is de track nogal lo-fi, het heeft een lagere geluidskwaliteit dan je gewend bent van de muziek die je op de radio hoort. Het kraakt en heeft een vintage-randje, wat je vooral hoort in de gezongen stukken. Voor wat extra dansbaarheid zitten er hier en daar nog wat blazers verstopt .

Compleet pakketje

Jett Rebel levert met 'Lucky Boy' een rock 'n roll-track af zoals je ze graag hoort. Gitaarsolo's, gekke schreeuwtjes, verrassende deuntjes. Dansen geblazen op de nieuwe 3FM Megahit!

Ster advertentie
Ster advertentie