3FM Megahit

Sander's got the blues, the trippy blues

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander's got the blues, the trippy blues

Van het album Shamanaid kiest Hoogie 'Seeing Red' als nieuwe DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"In het buitenland zijn ze waarschijnlijk groter en bekender dan hier, maar My Baby is gewoon een Nederlandse band. Nou ja, gewoon zijn ze niet echt; ze maken vuige trippy, psychedelische blues zoals het in de 60’s werd gemaakt. Hun nieuwste album Shamanaid is van track 1 tot en met 10 een fijne LSD trip. Postzegeltje op je tong en gaan!"
- Sander Hoogendoorn

My Baby

Een broer, een zus en een 'kiwi'. Dat is de samenstelling van My Baby. Joost en Cato van Dyck, aangevuld met gitarist Daniel 'Da Freez' Johnston uit Nieuw-Zeeland. En dat laatstgenoemde goed heeft geluisterd naar de Braziliaanse muzieklegende Tom Zé moge duidelijk zijn. Luister hier maar eens naar!

Maar goed, My Baby voegt er een eigen geluid aan toe en 'Da Freez' is gewoon een uitstekend gitarist. Dat wordt, zoals Hoogie al zei, ook in het buitenland opgemerkt. Zo stond My Baby onlangs nog op het Glastonbury Festival in Engeland. En in Nederland hebben ze ook aardig wat gigs gepland. Zo treden ze op tijdens de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht (3 juli), kun je ze horen op de Zwarte Cross en tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Ster advertentie
Ster advertentie