3FM Megahit

‘High Hopes’ van Panic at the Disco is de nieuwe 3FM Megahit!

foto: Panic at the Disco
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘High Hopes’ van Panic at the Disco is de nieuwe 3FM Megahit!

Om je dromen te bereiken moet je altijd door blijven zetten, dat is de boodschap van 'High Hopes' van Panic at the Disco. De jongens hebben veel struggles gehad om te komen waar ze nou zijn, maar het was het allemaal waard. Deze week is 'High Hopes' 3FM Megahit!

Eigen leven

'High Hopes' gaat dus over het waarmaken van je dromen en het vertrouwen hebben dat je komt waar je wilt zijn. Dit is een boodschap die vanuit de band zelf komt. In hun begintijd moest zanger Brendon Urie namelijk smoothies verkopen om genoeg te verdienen.

Toch heeft Brendon altijd doorgezet, hij is het enige originele bandlid van Panic at the Disco dat nog over is. 'High Hopes' is dan ook zijn favoriete nummer op het zesde studioalbum Pray for the Wicked (2018).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je checkt 'm ook op Deezer en Apple Music

Betekenis

Op social media laat zanger Brendon nog een keer weten hoeveel het nummer voor hem betekent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live zien?

Op dit moment touren de mannen vooral door Amerika. Echte fans moeten dus daarheen om een show van ze te zien. Of naar Engeland, daar staan ze op Reading en Leeds Festival. Helaas zijn er voorlopig geen data in Nederland ingepland. Nog maar even genieten van het nummer dan. Deze week hoor je 'm in ieder geval extra vaak op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie