3FM Megahit

'Heading Up High' is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Heading Up High' is 3FM Megahit

Deze track van Armin van Buuren met Kensington is te gek!

(Fotograaf: Bart van der Putten)

Omarm

Deze toffe track komt niet zomaar uit de lucht vallen. Nee. 'Heading Up High' staat op Embrace, het nieuwe album van the one and only Mr. Van Buuren. Hij bracht zijn zesde plaat 29 oktober uit. Aan het AD vertelde hij dat hij twee jaar keihard werkte aan het album, dat (uiteraard) ontzettend veel voor hem betekent.

"Het voelt een beetje alsof ik weer vader word." - Armin van Buuren tegen het AD.

Nou lieve Armin, bij 3FM staat de beschuit met muisjes klaar, want 'Heading Up High' is deze week zonder enige twijfel de nieuwe Megahit! Check het nummer hieronder via Spotify.

Armin van Buuren featuring more more more!

Op Embrace staat niet alleen een samenwerking met Kensington. De Nederlandse DJ, die zich nog steeds één van de beste DJ's ter wereld mag noemen (lees: nummer 4 in de DJ Mag Top 100), dook ook de studio in met Mr. Probz, Hardwell, Gavin DeGraw, trompettist Eric Vloeimans... En meer. Het album, dat niet voor niets de titel Embrace heeft gekregen, staat boordevol samenwerkingen.

"Het gaat voor mij om het omarmen van nieuwe stijlen, muzikanten en geluiden. Zo had ik bijvoorbeeld de droom om ooit eens een trompet te gebruiken in een track, dat is nu gelukt. Het was een experiment voor mijzelf." - Armin van Buuren tegen het AD.

"Very proud to be a part of it!"

Natuurlijk is de Utrechtse band super trots dat zij deel uitmaken van Armins nieuwe werk:

Good times with Armin van Buuren last night, congrats on EMBRACE, very proud to be a part of it! #HeadingUpHigh

Posted by Kensington on donderdag 29 oktober 2015

Met een hele band!

En niet alleen voor Kensington, ook voor de 38-jarige Armin was de samenwerking met de rockers bijzonder aangenaam én ook best een beetje bijzonder, want hoe vaak werk je nou samen met een voltallige band?

"Het was makkelijk geweest als alleen zanger Eli Youssef de vocalen had gedaan. Maar de ambitie was echt om de hele band te laten horen en dat hebben we gedaan." - Armin van Buuren tegen het AD

Wat ons betreft heeft Armin van Buuren zijn ambitie mooi kunnen nastreven. Maar... Hoe vind jij de DJ met Kensington klinken? Laat je horen!

>> Check alle 3FM Megahits

Ster advertentie
Ster advertentie