3FM nieuws

Lizzo pakt 3FM Megahit met '2 Be Loved (Am I Ready)'

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo pakt 3FM Megahit met '2 Be Loved (Am I Ready)'

Lizzo strikes again! Studioalbum nummer vier, Special, kwam afgelopen zomer uit en schoot direct raak met misschien dé danshit van 2022: 'About Damn Time'. Dit aanstekelijke nummer wordt voortgezet in single nummer twee: '2 Be Loved (Am I Ready)' waarmee ze alweer haar vierde(!) 3FM Megahit scoort.

Self-love

Het nummer gaat over verliefd worden op jezelf. De vraag die centraal staat of je wel klaar bent voor de liefde van een ander als je niet van jezelf houdt. Het volgt de reis van een vrouw die haar hele leven haar gevoelens heeft verwaarloosd: ze had nooit het gevoel dat van zichzelf houden belangrijk of zelfs de moeite waard was. Lizzo vertegenwoordigt perfect hoe iedereen het verdient om van zichzelf te houden, ondanks wat de samenleving het waard vindt om van te houden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Queen Lizzo

Lizzo heeft al met veel grote artiesten samengewerkt. Onder andere Charli XCX, Ariana Grande en Cardi B zorgen ervoor dat de zangeres zich kan rekenen tot de top van de popmuziek. Lizzo heeft haar koers langzaam verlegd naar een meer disco- en popsound, maar haar beginsels in de hiphop en rnb liggen. Door deze keuze heeft ze een steeds groter publiek weten te binden wat ervoor zorgt dat haar statements over body positivity en van jezelf houden onder de aandacht worden gebracht. Én dat terwijl de muziek altijd positief en vooral heel dansbaar blijft.

TikTok-fenomeen

Na de hele zomer TikTok te hebben gedomineerd met de eindeloos aanstekelijke track 'About Damn Time', lijkt het erop dat Lizzo ook met haar nieuwe feelgood-anthem een ware TikTok-trend heeft te pakken. Op het social media platform verschenen de afgelopen dagen namelijk duizenden video's van zowel fans als beroemde vrienden die hun beste moves uithalen op '2 Be Loved (Am I Ready)'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ziggo Dome

Lizzo kom op 23 februari naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat werd eerder deze week bekend gemaakt. De show is onderdeel van The Special Tour die Europa volgend jaar aandoet.

Ster advertentie
Ster advertentie