3FM nieuws

BTS-ster Jung Kook scoort 3FM Megahit met ‘Standing Next To You’

foto: Jung Kookfoto: Jung Kook
  1. Nieuwschevron right
  2. BTS-ster Jung Kook scoort 3FM Megahit met ‘Standing Next To You’

Het is ondertussen een maand geleden dat Jung Kook, die je misschien wel kent van de razend populaire Zuid-Koreaanse popgroep BTS, zijn eerste soloalbum uitbracht. Met de groovy track ‘Standing Next To You’ scoort hij deze week de 3FM Megahit. Je hoort ‘m daarom extra vaak voorbijkomen!

‘Standing Next To You’

In 2022 nam BTS als groep een pauze omdat de leden één voor één in het Zuid-Koreaanse leger moeten dienen. Naar verwachting komt de popgroep in 2025 weer samen als iedereen zijn dienstplicht heeft vervuld. In de tussentijd brachten RM en J-hope al een soloplaat uit en V en Jimin beide een EP.

Net voordat het jongste lid, de 26-jarige Jung Kook, in december in dienst gaat, bracht hij zijn debuut soloalbum GOLDEN uit. Met de derde single van het album, ‘Standing Next To You’, laat Jung Kook zijn romantische kant zien: liefde overwint alles! En zoals verwacht van een BTS-lid hoort daar natuurlijk ook een gelikte choreografie bij. Bekijk het hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Remix

Nadat Jung Kook vorige week nog een ‘3D’ remix met Justin Timberlake dropte, is nu ook Usher aan de beurt voor een samenwerking. Volgens Big Hit voegt de remix van 'Standing Next To You', die vanochtend uitkwam, "een fluweelzacht tintje toe aan de energieke sfeer van de originele versie" en laat het "de synergie tussen de twee artiesten volledig zien." Beluister de samenwerking hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie