3FM nieuws

Måneskin scoort 3FM Megahit met ‘HONEY (ARE U COMING?)’

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Måneskin scoort 3FM Megahit met ‘HONEY (ARE U COMING?)’

Na de release van hun derde album RUSH! in januari, doorbreekt de Italiaanse rockband eindelijk de stilte met een nieuwe single. 'HONEY (ARE U COMING?)' is vandaag uitgekomen en scoort meteen de 3FM Megahit. Je hoort ‘m deze week daarom extra vaak op 3FM.

Meer nieuwe muziek

Ondanks het internationale succes van ‘ZITTI E BUONI’, waarmee Måneskin het Eurovisie Songfestival in 2021 won, lijkt de band steeds vaker Engelstalige nummers uit te brengen. Zo ook ‘HONEY (ARE U COMING?)’. In deze energieke track gooit Damiano zijn "Italian amor" weer in de strijd. Het is immers geen one night stand als het er twee worden, zingt de zanger. Beluister het nummer hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar er komt meer! In een interview met NME laat bassist Victoria De Angelis weten dat ze met "leuke dingen bezig zijn". Ook bevestigde gitarist Thomas Raggi een samenwerking met Jordan Fish van Bring Me The Horizon. Wanneer we deze nieuwe muziek kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Wereldtournee

Wat we wel weten is dat Måneskin over twee dagen alweer op pad gaat. Hoewel de band onlangs hun allereerste stadiontour afrondde, inclusief optreden in de Ziggo Dome, wordt op 3 september hun Rush! wereldtournee afgetrapt met een optreden in Hannover. Helaas vindt er dit keer geen show plaats in Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie