3FM Megahit

'Territory' van The Blaze is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Territory' van The Blaze is 3FM Megahit

The Blaze staat bekend als dat onbekende Franse productieduo. Ze bestaan al sinds 2015, maar brachten pas eind 2016 voor het eerst muziek uit. En dat is helemaal niet erg, want het is intrigerende muziek. ‘Territory’ van The Blaze is deze week de 3FM Megahit.

Wie?

The Blaze klinkt misschien Engels, maar niets is minder waar. The Blaze bestaat uit het Franse duo Jonathan en Guillaume Alrich. Doordat de twee heren dezelfde achternaam dragen verwacht je misschien dat het broers of neven zijn. Maar het blijft vooral bij gissen. Veel informatie is er niet op het wereldwijde web niet te vinden over de heren.

Mini-film

'Territory' is pas het tweede nummer van het duo, maar hoe je indruk moet maken weten ze maar al te goed. Na ‘Virile’ eind 2016, kwam begin 2017 'Territory' uit. En voor dit nummer maakten ze een indrukwekkende video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emoties

Het begin van de videoclip representeert de gehele videoclip. De emoties springen van het beeld. In de video die is geregisseerd door The Blaze zelf, zie en voel je liefde tussen familie en vrienden. Het lachen, dansen en roken wat zij met elkaar doen laat echte bromance zien. Aan het begin van de track hoor je het enige vocale gedeelte van de hele track. En precies dat ene stukje beschrijft de clip supermooi:

"There's nobody like my mom
There's no place like my home since I was born
When I was young
The flavour is so strong
I've missed it so long now"

Ster advertentie
Ster advertentie