3FM Megahit

Pre-Pinkpop: Roosmarijn tipt John Coffey

  1. Nieuwschevron right
  2. Pre-Pinkpop: Roosmarijn tipt John Coffey

Roosmarijn weet het zeker: met de nieuwe single 'Relief' wordt John Coffey een gegarandeerd succes in Landgraaf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Als je twee optredens mag noemen die bij voorbaat al een succes worden op Pinkpop, dan zijn dat de Foo Fighters (want dat zijn de Foo Fighters) en John Coffey. Mayhem gegarandeerd waar zij spelen, vanaf het moment één. Gaat dat zien! Met hun nieuwe single 'Relief' op zak zal het een zegetocht worden daar in Landgraaf. En voor alle thuisblijvers is het de perfecte afreageerplaat."
- Roosmarijn Reijmer

Mocht je dus een rotdag hebben (gezakt voor je examens, verkering uit of wat dan ook): draai je volume vol omhoog en speel deze plaat éxtra hard. En heb je iets te vieren (geslaagd voor je examens, kaarten gewonnen voor Pinkpop of wat dan ook): draai je volume vol omhoog en speel deze plaat éxtra hard. Hoe dan ook, draai die plaat gewoon hárd.

Pinkpop

Ga je naar Pinkpop en houd je van een flinke dosis rock, dan mag je deze gasten absoluut niet missen. Zaterdagmiddag van 17:15u tot 18:15u staan ze op de Brand Bier Stage. Veel bier smijten dus. En mocht je nou niet naar Pinkpop gaan, maar bijvoorbeeld naar Best Kept Secret, het Young Art Festival, Zwarte Cross of Dour... no worries, daar staan ze ook!

>> Het laatste nieuws over Pinkpop lees je hier

Ster advertentie
Ster advertentie