3FM Megahit

'Sing' van Ed Sheeran is de 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sing' van Ed Sheeran is de 3FM Megahit

Ed Sheeran is terug en zijn gloednieuwe single 'Sing' is meteen uitgeroepen tot 3FM Megahit!

Festival-lieveling Ed Sheeran staat aankomende juni op Pinkpop en brengt diezelfde maand ook zijn tweede album X uit. De nieuwe 3FM Megahit 'Sing' is de eerste single van die plaat. Met 'Sing' gaat hij duidelijk een nieuwe muzikale richting op, met een Justin Timberlake-achtige beat.

Pharrell Williams

Dat het liedje klinkt als een single van Justin Timberlake is niet vreemd. Ed Sheeran heeft tijdens het schrijven van 'Sing' inspiratie uit Timberlakes FutureSex/LoveSounds geput. Voor de productie heeft Ed niemand minder dan Pharrell Williams gevraagd. De combinatie levert Ed Sheeran een nieuw geluid, een nieuwe vibe en een nieuwe 3FM Megahit op.

Niet de eerste 3FM Megahit voor Ed Sheeran

Het is alweer drie jaar geleden dat Ed Sheeran de wereld veroverde met zijn debuutplaat +. De roodharige Brit is inmiddels uitgegroeid tot festival-lieveling en hij speelt in zijn eentje de grootste zalen met gemak plat. Ed Sheerans knappe liedjes hebben hem al meerdere hits opgeleverd. Zijn nummers 'The A-Team', 'You Need Me, I Don't Need You' en 'I See Fire' werden al tot 3FM Megahit uitgeroepen en met 'Sing' scoort hij dus nu alweer zijn vierde 3FM Megahit.

Ed Sheeran - 'Sing'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie