3FM Megahit

'In Your Arms' van Chef'Special is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'In Your Arms' van Chef'Special is 3FM Megahit

Yes! 'In Your Arms' van Chef'Special hoor je deze week extra vaak, want het liedje is uitgeroepen tot 3FM Megahit.

'In Your Arms' is geschreven voor de vader van leadzanger Joshua, die eind 2012 plotseling overleed aan de gevolgen van kanker. 3FM omarmt het nummer sinds de release, Michiel en Bart kozen het liedje tot hun DJ Favorite en 3FM bestempelt de single nu ook tot 3FM Megahit.

Het tweede studioalbum van Chef'Special

Passing Through, het tweede studioalbum van Chef'Special, werd op vrijdag 7 februari uitgebracht. Michiel zette de band uit Haarlem een week lang in de spotlights. De Cheffies vertelden in een uitgebreide Album Special over de totstandkoming van hun nieuwe plaat én over het verhaal achter 'In Your Arms'.

Het verhaal achter 'In Your Arms'

Eind 2012 werd bij de vader van Joshua kanker geconstateerd. De ziekte was al in een ver stadium. De dokters konden nog maar weinig voor hem doen. Niet veel later overleed hij en wist Joshua direct dat hij een liedje voor hem wilde schrijven. In eerste instantie ging dit een beetje moeizaam, want hij wilde te graag. Daarom besloot de leadzanger het idee maar even te parkeren.

Ondertussen vertrok Chef'Special naar New York om te werken aan de opvolger van hun debuutalbum One For The Mrs. De selectie van liedjes voor de plaat was rap gemaakt en de avond voor ze de studio in gingen om alles op te nemen, trok Joshua zich nog even terug voor het slapen gaan. "Op een oud ideetje van Guido kwam er toch nog iets naar me toe. En dat werd 'In Your Arms'. En die werd voor papa," vertelde Joshua aan Giel.

De videoclip van 'In Your Arms'

De videoclip van 'In Your Arms' komt van eigen hand. De video is getekend door bassist Jan Derks, gemonteerd door drummer Wouter Prudon en door een old skool VHS-recorder gehaald. Check het resultaat onder de live-versie van 'In Your Arms' bij Giel.

Chef'Special - 'In Your Arms'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chef'Special 'In Your Arms' live bij Giel

Ster advertentie
Ster advertentie