3FM Megahit

Bravo voor Eva: een nieuwe DJ Favorite!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bravo voor Eva: een nieuwe DJ Favorite!

Bråvo dus. Met 'The Calling': "intrigerend en heerlijk"!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pats boem. En de beat komt erin. Lekker hoor! Alweer de tweede DJ Favorite van Eva. Zo leren we langzaam maar zeker haar muzieksmaak kennen. Na 'Sea Creatures' van SOAK komt ze nu met Bråvo op de proppen. Ook gevoelig en rustig, maar dan met een elektronische twist.

"Hoorde 'm voor het eerst bij Michiel Veenstra en ik was meteen verkocht. De langzame opbouw is intrigerend en heerlijk; het is relaxt, maar ook dansbaar. Ook leuk: dit nummer komt van Nederlandse bodem."
- Eva Koreman.

Sjoerd de Vries

Zo Nederlands als je maar kan bedenken, die naam. 't Is dan ook een Nederlander. Afgestudeerd aan de Codarts in Rotterdam, een internationale hogeschool op het gebied van muziek, dans en circus. Sjoerd (Bråvo dus) werkte al met een aantal bekende Nederlanders, waaronder Berget Lewis, Alain Clark, Jeroen van der Boom, Lange Frans en Xander de Buisonjé. Nét even iets anders dan de muziek die hij nu als solo-artiest maakt. En Charlene, die de vocalen verzorgt op 'The Calling', zou je kunnen kennen van haar nummer met Falco Benz: 'In This Thing'. Bråvo heeft vooralsnog één track uitgebracht, maar we hopen natuurlijk op meer!

Ster advertentie
Ster advertentie