3FM Megahit

'The Game' van Oscar And The Wolf is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'The Game' van Oscar And The Wolf is 3FM Megahit

Verrassing! Deze week wordt de 3FM Megahit een dag vroeger bekendgemaakt. Roosmarijn Reijmer belde met Oscar And The Wolf om het mooie nieuws te vertellen.

Twerken met een traantje, dat is 'The Game' volgens frontman Max Colombie. Je hoeft dus geen vrolijke zomerhit te verwachten, het blijft lekker gloomy. Maar wél met wat nieuwe invloeden. 3FM-DJ Roosmarijn Reijmer belde met hem.

Oscar And The Wolf in 3voor12 Radio

Roosmarijn belt Max uit het café! Of op het café, zoals ze in België zeggen. Hij is met wat drankjes aan het vieren dat zijn eerste single uit is. Maar wat vindt hij nou echt belangrijk voor zijn nieuwe album?

"Het is belangrijk dat mensen zich kunnen uitleven op de muziek. Ik wil een combi tussen triestig en dansbaar. Het eerste album was dansen in slowmotion, nu is het iets meer fast motion denk ik, haha."

Hoe meer, hoe beter

Max vertelde aan Studio Brussel dat hij hard werkt aan een nieuw album. Hij heeft er al vijftien tracks voor op de plank liggen, maar wil er voor de zekerheid toch twintig. Qua titel heeft Max ook nog geen idee wat het moet worden:

"Ik heb om de week een andere naam. Ik ben aan het denken of ik een zin zal pakken of een interessant woord... Ik kijk ook of het er grafisch goed uitziet."

Daarnaast is een mogelijke releasedatum nog totaal niet in zicht, dus voorlopig zal het bij deze single blijven.

Beluister 'The Game'

Ster advertentie
Ster advertentie