3FM Megahit

The Sound of 2014 volgens 3FM DJ's

  1. Nieuwschevron right
  2. The Sound of 2014 volgens 3FM DJ's

Annemieke, Timur, Roosmarijn en Paul schoven dinsdagavond 3 december aan bij De Wereld Draait Door om over de Sound of 2014 te praten.

Timur, Roosmarijn, Paul en Annemieke vertelden dinsdagavond aan Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door wat volgens hen de belofte van 2014 is.

The Sound Of 2014

In Engeland wordt er jaarlijks ook zo'n lijst gemaakt. In de BBC Sound of… voorspelt de Britse omroep van welke vijftien opkomende popartiesten we volgend jaar veel gaan horen. Een van hen wordt in januari bekroond tot dé BBC Sound of 2014.

De Wereld Draait Door wilde zo'n zelfde lijstje voor Nederlandse artiesten maken en vroeg daarom vier 3FM DJ's om te vertellen welke band of artiest het in 2014 helemaal gaat maken.

Annemieke kiest Thomas Azier

Annemieke koos dinsdagavond in De Wereld Draait Door voor Thomas Azier, een artiest die al internationaal bezig is. Hij werkte onder andere samen met Stromae en stond in het voorprogramma van Woodkid.

Paul kiest Taymir

Paul koos dinsdagavond in De Wereld Draait Door voor 3FM Serious Talent Taymir. 'AAAAAH' van Taymir werd ook al uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Timur kiest Jett Rebel

Timur ging voor 3FM Serious Talent Jett Rebel. De multi-instrumentalist gaf op het Songbird Festival nog een geweldig optreden en zet in z'n eentje een onvergetelijke show neer. Geen wonder dat Timur nog meer van hem verwacht te horen in 2014.

Roos kiest Town Of Saints

Dat Roosmarijn 3FM Serious Talent Town Of Saints graag hoort liet ze eerder al weten toen ze het nummer 'Carousel' tot haar DJ Favorite benoemde. In De Wereld Draait Door liet ze weten dat ze hoge verwachtingen van de band heeft voor 2014!

Check de verhalen van de DJ's in De Wereld Draait Door

Ster advertentie
Ster advertentie