3FM Megahit

'D.Y.T. (Do Your Thing)' van NVDES ft. REMMI is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'D.Y.T. (Do Your Thing)' van NVDES ft. REMMI is de nieuwe 3FM Megahit!

Als je de afgelopen week je radio aanhad en zo nu en dan een superlekker sexy nummer voorbij hoorde komen, dan is de kans groot dat het 'D.Y.T. (Do Your Thing)' van NVDES en Remmi is. Het funky hip-hop dance nummer heerlijk voor in het weekend, en deze week is hij de 3FM Megahit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NVDES

NVDES is een collectief uit Los Angeles en ze brengen ons nu al een hoop geluk in het nieuwe jaar. Met hun dancy hip-hop beats maakten ze samen met Remmi een superdikke banger waardoor je geen zin hebt om brak in je bedje te gaan liggen, maar gewoon weer verder wilt dansen. NVDES was dit jaar al vaker te horen in verschillende commercials en ook in de Victoria's Secret Show kwamen ze voorbij. De groep bestaat in de basis uit drie mensen, Josh Ocean, the Lemon Girl en Madi Diaz, maar ze vinden naar eigen zeggen dat iedereen die hen inspireert bij het collectief hoort. Da's een flinke club mensen.

In de shows van de groep kun je een punky show verwachten met zowel elektronische drums als akoestische gitaren. Een prima combinatie!

Remmi

De zangeres die je op de track hoort is Remmi. Deze chick is ook goed bezig met haar muzikale carrière. Na het uitbrengen van haar debuutalbum is ze voornamelijk bezig geweest met samenwerkingen zoals die op 'D.Y.T. (Do Your Thing)'. Maar ze heeft ook een behoorlijk heftig jaar achter de rug. Zo plaatste ze op Twitter dat ze meer geld dan ooit verdiende, maar tegelijkertijd haar broertje verloor door moord. Heftig!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Music starts here: 'D.Y.T. (Do Your Thing)' van Remmi en NVDES hoor je deze week extra veel, hij is namelijk de nieuwe 3FM Megahit!

Ster advertentie
Ster advertentie