3FM Megahit

DJ Favorite Olivier: 'Absence' van The Yukon Club

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Olivier: 'Absence' van The Yukon Club

Muziek van eigen bodem! In februari komt The Yukon Club met hun debuut-EP.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Nieuwe talenten uit het altijd prachtige Haarlem. Hun debuutsingle 'Absence' is een heerlijk sfeervol stuk muziek met de alternatieve invloeden van alt-J en het latere werk van Radiohead. Heerlijk om vaag op te spacen, kan ik uit ervaring zeggen." - Olivier Bakker

En dat spacen is toch iets wat je over het algemeen 's nachts doet, dus 'Absence' is bij Olivier helemaal op zijn plaats! Hij staat dan ook te spa..springen om de debuut EP die in februari uitkomt.

The Yukon Club

Bestaat uit vier man: Alex de Bruijn, Lars Knitel, Geert Vlieger en de man met de legendarische achternaam... Lennart van Dueren den Hollander. Ze kennen elkaar van de middelbare school en zijn van oorsprong allemaal gitarist, maar met behulp van het computerprogramma Ableton ontdekt het viertal constant nieuwe dingen.

"Het is één grote instrumentenwinkel. We gebruiken soms instrumenten die we nog nooit hebben aangeraakt." - Geert Vlieger

Zoals gezegd brengt de band in februari een debuut-EP uit. Dat kondigen de heren aan op hun Facebookpagina. In de kleine zaal van Paradiso, op 11 februari. Jij kan er bij zijn!

>> Lees hier het artikel van 3voor12 over The Yukon Club

Ster advertentie
Ster advertentie