3FM Megahit

'Nothing Really Matters' van Mr. Probz is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Nothing Really Matters' van Mr. Probz is 3FM Megahit

It does matter! De nieuwe single van Mr. Probz verdient de stempel 3FM Megahit.

Mr. Probz lanceerde zijn single 27 september via social media. 'Nothing Really Matters' is de opvolger van de succesvolle track 'Waves' uit 2013. Het nummer staat op het album van Mr. Probz, dat begin volgend jaar verschijnt.

Akon, Jake Gosling en Giorgio Tuinfort

De Nederlandse zanger dook voor 'Nothing Really Matters' de studio in met Akon, Jake Gosling (o.a. bekend van zijn werk met Ed Sheeran, One Direction en Paloma Faith) en de Nederlandse producer Giorgio Tuinfort. Tuinfort werkte eerder samen met onder andere Michael Jackson, Rihanna en David Guetta. Niet de minste namen.

De prijzenkast

Het jaar van Dennis Stehr, zoals Mr. Probz eigenlijk heet, kan niet meer stuk. Zijn oud-3FM Megahit 'Waves' werd onder handen genomen door de Duitse DJ Robin Schulz en dit resulteerde in een wereldwijde hit. Een week lang was de track zelfs het meest gedraaide nummer in Europa. Mr. Probz zette zichzelf op de kaart.

De Nederlandse muzikant heeft dit jaar verschillende prijzen gewonnen. Bij Probz thuis staan al een 3FM Award en de Schaal van Rigter op de schoorsteenmantel!

Mr. Probz - 'Nothing Really Matters'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie