3FM Megahit

Opvolger van 'Prayer in C' is favoriet bij Saskia

  1. Nieuwschevron right
  2. Opvolger van 'Prayer in C' is favoriet bij Saskia

Hij flikte het al met remixes van 'Prayer in C' en 'Waves' en misschien flikt 'ie het nu wéér. Het nieuwe nummer van Robin Schulz klinkt als een regelrechte hit volgens Saskia!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Robin Schulz heeft vooralsnog vooral naam gemaakt met zijn remixes. Denk aan 'Prayer in C' van Lilly Wood & The Prick en aan 'Waves' van onze eigen Mr. Probz. Maar de 27-jarige Duitse DJ kan ook zelf hitjes maken. Dat bewijst hij met zijn nieuwe track 'Headlights'. De vocalen op die plaat worden verzorgd door Ilsey Juber, een uit Los Angeles afkomstige zangeres. Voor Saskia kan de zomer niet snel genoeg beginnen met deze plaat. "Ik ben nu al fan", zegt ze.

"Wat een lekkere plaat en ik denk dat Robin bij deze dan ook direct een goede gooi doet naar dé zomerhit van 2015. Zet deze plaat even op, doe je ogen dicht en denk maar aan dat lekkere witbiertje op het terras met de zon op je bol. Juist, dat gevoel! Heerlijk!"
- Saskia Weerstand

Kingsday Festival

Vorige week gaven we nog kaarten weg voor het Kingsday Festival op 27 april. Robin Schulz is ook genoteerd voor de line-up, dus grote kans dat hij daar zijn nieuwe 'Headlights' gaat draaien.

Ster advertentie
Ster advertentie