3FM Megahit

'Keep On Shining' van Curtis Harding is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Keep On Shining' van Curtis Harding is 3FM Megahit

Deze week hoor je 'Keep On Shining' van de Amerikaanse soulzanger Curtis Harding extra vaak, want het nummer is uitgeroepen tot 3FM Megahit.

"Just keep on shining, keep on shining!" Curtis Harding maakt je blij. In ieder geval met zijn liedje 'Keep On Shinig'. Je kent hem misschien uit de band van Cee-Lo Green. Daar leerde hij de fijne kneepjes van het vak. Als je niet beter wist, zou je denken dat deze single uit de jaren '60 kwam rollen. Maar hij komt gewoon uit het jaar 2014!

'Keep On Shining' is 3FM Megahit

Curtis was dus een tijdje achtergrondzanger in de band van Cee-Lo Green en maakte muziek met Black Lips, een garage rockband uit Atlanta in de Verenigde Staten. Hij groeide op met muziek. Zijn moeder zong in een gospelkoor. Als kind reisde hij het land door en zong hij samen met zijn ouders.

Debuutalbum en optredens in Nederland

Volgens Curtis Harding spreekt soulmuziek, en zijn eigen muziek, voor zichzelf. Hij brengt half november zijn debuutalbum Soul Power uit, met daarop o.a. de single 'Keep On Shining'. De zanger komt dan ook naar Nederland voor optredens in Doornroosje (Nijmegen), Simplon (Gorningen), Le Guess Who? Festival (Utrecht), Paradiso (Amsterdam), Rotown (Rotterdam) en Effenaar (Eindhoven).

Curtis Harding - 'Keep On Shining'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roos, Coen en Sander al fan

Coen en Sander riepen 'Keep On Shining' uit tot hun nieuwe SuperCrazyTurboTopHit. En Roos is ook fan.

Ster advertentie
Ster advertentie