3FM Megahit

Raving George & Oscar and the Wolf zijn favoriet bij Herman

  1. Nieuwschevron right
  2. Raving George & Oscar and the Wolf zijn favoriet bij Herman

Herman heeft altijd wel oren naar deze plaat. Of het nou in de club is, in het park of in de auto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar and the Wolf kenden we al. Voornamelijk van hun recente hit 'Strange Entity'. Maar Raving George, wie is dat dan? Als je dacht dat het een grote zwetende technobaas is, dan zit je helemaal fout. Raving George is een 22-jarige Belgische schone met een piercing in d'r lip. Charlotte de Witte heet ze. En hoe kent zij Oscar and the Wolf dan? Simpel: ze delen dezelfde manager. Gevalletje 1 + 1 = 2. Maar het moet natuurlijk wel kloppen! En dat doet het, want de twee vullen elkaar uitstekend aan.

"De plaat heeft een 'Berlijneske' vibe, alsof je in een zweterige club staat te dansen. Of een warme zomeravond, dat je in de auto zit en de gele lichten van de snelweg flitsen aan je voorbij. En waarom niet overdag, in het park op een kleedje, met een flesje rosé en een goedgevulde picknickmand. Dat dus. Wat een toptrack!"
-
Herman Hofman

Nederland

Mocht je niet genoeg hebben aan een videoclip, dan kun je ze natuurlijk ook live gaan bekijken. Maar wanneer dan? Oscar and the Wolf staan 22 april in het Nijmeegse Doornroosje en een dag later in Paradiso. Ook staan ze 14 juni op Pinkpop. En wil je Raving George zien, dan moet je een kaartje kopen voor het Beach Bash Festival op zaterdag 6 juni. Dat is in het Limburgse Thorn.

Ster advertentie
Ster advertentie