3FM Megahit

Song of the Week van Michiel: de nieuwe Black Eyed Peas

  1. Nieuwschevron right
  2. Song of the Week van Michiel: de nieuwe Black Eyed Peas

De nieuwe BEP deed al veel stof opwaaien. Michiel Veenstra draaide 'm als eerste en bombardeerde 'm vervolgens tot song of the week.

Het is een groeiplaat, duidelijk. 'The Time (The Dirty Bit)' is de nieuwe plaat van The Black Eyed Peas. Michiel Veenstra: Toen ik deze voor het eerst hoorde, dacht ik: dit kan niet serieus zijn. Bleek het dus wel. En nu vind ik hem he-le-maal de shit.

Bloedende oren

De reacties van de luisteraars stroomden binnen. Een kleine greep uit de Twitterreacties: "Vette plaat!", "Wat een rukplaat!", "De nieuwe megahit", "Wat een slechte plaat, mijn oren bloeden" en "Wow, de volumeknop eventjes op 10". Het moge duidelijk zijn: smaken verschillen.

"Een beetje vreemd, maar wel lekker"

Ook bij 3FM zijn de meningen nogal verdeeld over 'Time Of My Life 2.0': "Een kneiter van een hit" en "Wat een verschrikkelijke plaat!" zijn enkele reacties die we opvingen in de wandelgangen. Giel is er in ieder geval helemaal weg van en draaide de single ook in zijn ochtendshow.

Giel: "Ik zat gisterenavond in de auto toen hij in premiere ging bij MetMichiel. En ik dacht: Holy Shit! Een beetje vreemd, een beetje fout, een beetje wansmaak woensdag, maar wel lekker vet!" Domien is er nog niet helemaal over uit: "Ik weet het niet hoor. Ik hoorde 'm gisteren ook bij Veenstra, toen viel die beter dan op deze ochtend."

Hate it or love it

Een echte 'hate it or love it-plaat' dus. Wat vind jij er van?

Luister en oordeel zelf:

Ster advertentie
Ster advertentie