3FM Megahit

Foals pakt de 3FM Megahit met '2001'

foto: Flickr
  1. Nieuwschevron right
  2. Foals pakt de 3FM Megahit met '2001'

Weer een nieuwe track van Foals! Na '2AM' pakt Foals voor de tweede keer dit jaar de 3FM Megahit en dit keer met de disco-achtige track '2001'. Deze week kun je dus extra vaak een klein dansje doen want '2001' hoor je extra vaak op 3FM.

'2001'

'2001' is nog dansbaarder en vrolijker dan de afgelopen drie singles die de band uitbracht en heeft een echte discovibe. Met de funky gitaar en het duidelijk aanwezige baslijntje kun je op deze track bijna niet stil blijven zitten.

Het nummer heeft voor de band zelf een nostalgische betekenis. In de coronatijden blikte de band terug op vroeger en zo ontstond '2001'. De track gaat over jong zijn en voor het eerst vrijheid voelen en de verleidingen die daarbij komen kijken. De clip die bij de track zit is een ansichtkaart van vroeger, zoals frontman Yannis het zelf beschrijft. Check de track en clip hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Life Is Yours

Het album waar '2001' op te vinden is komt 17 juni uit. Life Is Yours is het alweer het zevende studioalbum van de band. Wat we van het album kunnen verwachten zijn veel poptracks waar je heerlijk op kunt losgaan. "We willen de negatieve focus verleggen en liedjes maken waar je op kunt dansen, gevuld met plezier en energie", vertelt frontman Yannis.

Ster advertentie
Ster advertentie