3FM Megahit

De SuperTurboCrazyTopHit is 'No More Money' van The Rag Trade

  1. Nieuwschevron right
  2. De SuperTurboCrazyTopHit is 'No More Money' van The Rag Trade

'No More Money' van de Nederlandse band The Rag Trade is deze week de SuperCrazyTurboTopHit.

Rob Stenders kiest de SuperCrazyTurboTopHit

Coen zit in Colombia voor 3FM Serious Request. Daarom zijn Ome Rob en zijn maatje Jelmer van de reservebank gesleept om een weekje in te vallen voor de Coen & Sander Show. Vaderlandslievend als hij is, neemt Robbie een heerlijk Hollands product mee als SuperTurboCrazyTopHit. Hij kiest voor 'No More Money' van de verder totaal onbekende band The Rag Trade:

"Ze hebben het thuis opgenomen, niet in een luxe studio. Daar hebben ze gewoon het moment gevat in hun muziek. En dat is echt verschrikkelijk goed gelukt, het liedje is zo mooi. Ik vind het deze week de taak van Jelmer en mijzelf om dit aan Nederland te laten horen," aldus Rob Stenders.

Wie is The Rag Trade?

The Rag Trade is een groep vrienden die vanaf de middelbare school samen muziek maakt, samen opgroeit en via verschillende bezettingen zijn uiteindelijke vorm heeft bereikt. Alle leden studeren aan het Conservatorium van Amsterdam, maar de wortels van de band liggen op de Veluwe, waar muziekliefhebbers elkaar al snel tegenkomen. In de herfst van 2012 sleept The Rag Trade alle instrumenten naar een lege school-aula en speelt daar live het titelloze debuutalbum in. Twee jaar later, in september 2014 brengt de band dat album eindelijk uit.

The Rag Trade - 'No More Money'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister het hele album The Rag Trade op de 3voor12 Luisterpaal

Ster advertentie
Ster advertentie