3FM Megahit

Nieuwe track Courtney Love haalt fangirl in Jorien naar boven

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe track Courtney Love haalt fangirl in Jorien naar boven

Een beetje sceptisch was ze wel, toen ze de plaat net hoorde. Maar nu Jorien is helemaal om.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Courtney Love. Wat een verschijning. En dat al jaren lang! Bekend van haar werk met de band Hole én natuurlijk als het liefje van Kurt Cobain. Met hun rock-'n-roll levensstijl vlogen de vonken er als kampvuren vanaf. Nu komt Courtney ineens met een nieuwe track: 'Miss Narcissist'.

"Ik geef toe: ze heeft belabberde dingen gemaakt en gedaan de afgelopen jaren. Van overgeproduceerde albums met gewoon slechte liedjes tot het uit de mottenballen halen van haar oude band, zonder te spelen met ook maar één van de originele bandleden! Maar dat ze nog steeds kan wat ze in de 90's deed heeft ze nu eindelijk weer bewezen. Courtney Love! Ik was eerst sceptisch over haar 'Miss Narcissist', maar de plaat komt aardig in de buurt bij haar oude werk met Hole. En dan komt de Courtney Love fangirl weer helemaal in me naar boven. Deze single moet ik wel uitroepen tot DJ Favorite!"
- Jorien Renkema

Courtney

De 50-jarige zangeres dropt wel vaker ineens een nieuw plaatje. Zo zong ze afgelopen jaar nog het nummer 'Honour' met Ginger Wildheart en bracht ze in 2014 nog twee nummers uit: 'You Know My Name' en 'Wedding Day'. Die drie konden Jorien niet zo bekoren. 'Miss Narcissist' duidelijk wel. Daarom dus haar nieuwe DJ Favorite!

Ster advertentie
Ster advertentie