3FM Megahit

Pluk van de Petteflat op nieuwe track Lost Frequencies

  1. Nieuwschevron right
  2. Pluk van de Petteflat op nieuwe track Lost Frequencies

Na 'Are You With Me' komt Lost Frequencies met 'Reality'. Het is de nieuwe DJ Favorite van Saskia.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nu denk je misschien: "maar dat is toch helemaal niet Pluk van de Petteflat?" Klopt enigszins, maar toch niet helemaal. De zanger in dit nummer is namelijk Janieck Devy, de man die in 2004 Pluk speelde op het witte doek. Toen klonk 'ie nog zo. Maar dat is alweer meer dan tien jaar geleden.

" Hij is van een schattig jongetje verandert in een fijne singer-songwriter. Hij bracht al een album uit, waarop ook het liedje 'Six String Thing' staat. Na het releasen van dat album werd hij gevraagd om gericht nummers te schrijven voor DJ's. Met succes, want 'Reality' van Lost Frequencies is echt heel fijn. Geschreven, ingezongen én gespeeld (op gitaar) door Janieck dus. Dit gaat zeker een hit worden!"
- Saskia Weerstand

Saskia sprak Janieck over zijn track met Lost Frequencies. Hij vertelde haar onder andere over hoe die samenwerking tot stand kwam. Dat gesprek hoor je hier.

Lost Frequencies

Als alles gaat zoals Saskia het voorspelt ("Dit gaat zeker een hit worden!"), dan wordt het de tweede opeenvolgende hit voor Felix de Laet (Lost Frequencies). Dat zou dan behoorlijk knap zijn van de 21-jarige Belg, omdat het ook pas de tweede track is die hij uitbrengt. Zijn eerste was natuurlijk 'Are You With Me', de snellere versie van het oorspronkelijke nummer.

Ster advertentie
Ster advertentie