3FM Megahit

'T-Shirt Weather' van Circa Waves is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'T-Shirt Weather' van Circa Waves is 3FM Megahit

Het lenteliedje van de Britse band Circa Waves is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Hiep hoi! Michiel is erg onder de indruk. Jij ook?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Circa Waves?

Circa Waves is een Brits bandje uit Liverpool dat bestaat uit Kieran Shudall (zang en gitaar), Sam Rourke (bas), Colin Jones (drums) en Joe Falconer (gitarist). Kieran leerde Sam en oud-lid Sian Plummer kennen op een muziekfestival. Gitarist Joe werkte daar als stage manager, en ja, de groep had gemeenschappelijke vrienden, dus zo werd het bandje geboren. Het kan zo snel gaan.

Debuutsingle

De mannen brachten in december 2013 hun eerste single uit: 'Get Away/Good For Me'. Een paar maanden later, in maart, mochten ze de NME Awards openen, met niemand minder dan Temples, Interpol en Royal Blood. In juni waren ze klaar om hun eerste EP (Young Chasers) te releasen.

3FM Megahit

En dan komt het bandje nu met 'T-Shirt Weather', een super vrolijk liedje dat op hun debuutalbum staat, dat eind maart is uitgebracht. Deze plaat heet net als hun EP Young Chasers. 3FM is fan en roept het nummer uit tot 3FM Megahit.

Circa Waves - 'T-Shirt Weather'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie