3FM Megahit

Dochter Deuce Bigalow maakt de favoriete track van Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Dochter Deuce Bigalow maakt de favoriete track van Wijnand

We hebben het over Elle King, met de single 'Ex's & Oh's'. En ja, ze is echt de dochter van Deuce Bigalow.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Een beetje rock 'n roll, een beetje country; ik houd ervan! En het heeft ook een Nederlands tintje. Tenminste, Elle King dan. Zij heeft een tijd in Nederland gewoond. Dat heeft ze te danken aan haar vader: de acteur en comedian Rob Schneider. Je kent hem misschien nog wel van de film Deuce Bigalow: European Gigolo. Voor die film woonde hij een tijd in Amsterdam, met zijn dochter Elle."
- Wijnand Speelman.

Mooi weetje van Wijnand! Hopelijk hebben Rob en dochter Elle in de tijd dat ze hier woonden nog iets meer opgestoken van Amsterdam, dan de film zo nu en dan doet vermoeden.
'Ex's & Oh's' staat op het album Love Stuff dat in februari uitkwam; het debuutalbum van Elle King.

Love Stuff

Voor haar debuutalbum werkte Elle samen met een aantal grote producers. Om er twee te noemen: John Hill en Jeff Bhasker. Zij werkten samen met artiesten als Eminem, Florecene + the Machine, Tinie Tempah, OneRepublic, Mark Ronson, La Roux, Kanye West, Lana del Rey, Bruno Mars, The Rolling Stones en Ed Sheeran. Het album van Elle King bevat dan ook een aantal potentiële hitjes, vindt Wijnand.

"In Amerika stijgt de single 'Ex's & Oh's' gestaag in de Billboard Hot 100 net als haar album Love Stuff. Andere veelbelovende tracks van dat album zijn 'America's Sweetheart' en 'Under the Influence'.
- Wijnand Speelman.

Een heel album om even rustig te verkennen dus. Dat kun je hier doen, via Spotify:

Ster advertentie
Ster advertentie