3FM Megahit

'Diamonds' van The Boxer Rebellion is SuperCrazyTurboTopHit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Diamonds' van The Boxer Rebellion is SuperCrazyTurboTopHit

Coen en Sander zijn beiden terug van vakantie en dus is het tijd voor een nieuwe SuperCrazyTurboTopHit. Ze gaan voor The Boxer Rebellion.

Nathan Nicholson verliet het Amerikaanse Tennessee nadat zijn moeder overleed en kwam in Londen terecht. Daar ontmoette hij gitarist Todd Harris, bassist Adam Howe en drummer Piers Hewitt, met wie hij in 2001 de indierockband The Boxer Rebellion oprichtte. Debuutalbum Exits verscheen in 2005, waarna Union (2009) en The Cold Still (2011) volgde.

Promises van The Boxer Rebellion is 3FM Album van de Week

Inmiddels hebben de heren van The Boxer Rebellion hun vierde plaat uitgebracht. Promises verscheen in mei op het eigen platenlabel Absentee en is een grootsere en ambitieuzere plaat dan al zijn voorgangers. Met de melancholische rock met galmende gitaren en het intense stemgeluid van frontman Nathan Nicholson doet Promises zijn naam eer aan en de plaat is dan ook verkozen tot 3FM Album van de Week.

>> Beluister Promises van The Boxer Rebellion
>> Win 3FM Album van de Week Promises

'Diamonds' is SuperCrazyTurboTopHit

"I'm no good next to diamonds", zingt frontman Nathan Nicholson in 'Diamonds', maar Coen en Sander vinden de nieuwe single van The Boxer Rebellion wel degelijk een pareltje. Ze hebben het nummer dan ook uitgeroepen tot de nieuwe SuperCrazyTurboTopHit.

The Boxer Rebellion - 'Diamonds'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie