3FM Megahit

'Promises Of No Man's Land' van Blaudzun is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Promises Of No Man's Land' van Blaudzun is 3FM Megahit

The heat is on, want 'Promises Of No Man's Land' van Blaudzun is de hele week 3FM Megahit en dus extra vaak te horen.

Het titelnummer 'Promises Of No Man's Land' van het gelijknamige album van Blaudzun schopte het eerder al tot 3voor12 Single van de Week en Hotspot bij Studio Brussel. 3FM is ook weg van het pakkende liedje en bombardeert de single tot 3FM Megahit.

Politiek statement in 'Promises Of No Man's Land'

'Promises Of No Man's Land' is niet zomaar een liedje. Het gaat écht ergens over. Blaudzun vindt het belangrijk dat luisteraars zelf ontdekken wat het liedje voor hen betekent. Maar hij geeft toe dat er een politiek statement in zit. De tekst van het nummer is ooit ontstaan naar aanleiding van een vriendin die door haar partner mishandeld werd. Daar gaat het nummer niet over, maar dit was wel de aanleiding om het te schrijven.

"It's your pride, don't waste it up"

Wat wilde Blaudzun dan graag vertellen in 'Promises Of No Man's Land? "Er zijn ontzettend veel mensen die zich niet thuis voelen. Het belangrijkste punt van het liedje is: it's your pride, don't waste it up. Zoveel mensen zitten in een vervelende situatie. En als er zoveel aan de hand is, zeg ik, kies om weg te gaan. Behoud je trots," vertelt Johannes Sigmond a.k.a. Blaudzun aan Roosmarijn in 3voor12 Radio.

Blaudzun - 'Promises Of No Man's Land' live bij Giel

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie