3FM nieuws

Kenya Grace scoort 3FM Megahit met drum-'n-bass track ‘Strangers’

foto: Kenya Gracefoto: Kenya Grace
  1. Nieuwschevron right
  2. Kenya Grace scoort 3FM Megahit met drum-'n-bass track ‘Strangers’

Het kan zijn dat je nog nooit gehoord hebt van Kenya Grace. De muzikant, geboren in Zuid-Afrika en opgegroeid in Groot-Brittannië, tekende namelijk onlangs pas bij Major Recordings, het allereerste elektronische dansmuzieklabel van Warner Records. Haar debuutnummer bij het label werd al snel opgemerkt en groeide uit tot een ware TikTok-hit. Deze week hoor je het nummer ook als 3FM Megahit.

‘Strangers’

‘Strangers’ gaat over een terugkerend patroon in relaties, waarin je uiteindelijk uit elkaar drijft met als uitkomst het gevoel weer vreemden van elkaar te zijn: “And then one random night when everything changes, you won't reply and we'll go back to strangers.”

De track klinkt helemaal 2023: een vlotte beat, synthesizers, herkenbare lyrics en vocals in de stijl van PinkPantheress en Charli XCX. De zangeres heeft het allemaal in het nummer verwerkt. En mocht je 'm te snel vinden gaan of ben je gewoon in een emotionele bui, dan heeft Kenya Grace ook nog een rustigere versie voor je op TikTok staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Door het succes op social media klom ‘Strangers’ in een aantal weken tijd naar de top van de hitlijsten en werd meer dan 100 miljoen keer gestreamd op Spotify. Luister het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En natuurlijk hoor je ‘Strangers’ deze week extra vaak op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie