3FM Megahit

'The Miracle (of Joey Ramone)' is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'The Miracle (of Joey Ramone)' is 3FM Megahit

Ploepte daar dinsdag 9 september opeens de gloednieuwe plaat van U2 op de digitale deurmat. De track 'The Miracle (of Joey Ramone)' is meteen verkozen tot 3FM Megahit.

De nieuwste single van U2: 'The Miracle (of Joey Ramone) is deze week verkozen tot 3FM Megahit.

'The Miracle (of Joey Ramone)'

The Ramones waren een van de eerste pioniers van de punk. U2-frontman Bono heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een groot bewonderaar van The Ramones is. Vooral zanger Joey Ramone was belangrijk voor Bono in zijn muzikale vorming. Voordat Joey Ramone in 2001 overleed, was Bono een van de laatsten die contact met de punker had. Met 'The Miracle (of Joey Ramone)' brengen Bono en U2 een ode aan de punklegende.

Songs of Innocence

Duizenden Apple-fans zaten dinsdag 9 september gespannen klaar voor de jaarlijkse keynote van het bedrijf. De verrassing was dan ook groot toen U2 tussen alle nieuwe telefoons en computers het podium opklom. De totaal onverwachte lancering van de nieuwe U2-plaat Songs Of Innocence sloeg in als een bom. Dat het album automatisch via iTunes op de computers van gebruikers terecht kan, was een nog grotere verrassing.

Domien draait als eens van de eersten 'The Miracle (of Joey Ramone)

Ster advertentie
Ster advertentie