3FM Megahit

DJ Favorite Olivier: 'Distant Past' van Everything Everything

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Olivier: 'Distant Past' van Everything Everything

Kunstzinnig. Zo kun je Everything Everything het beste omschrijven. Olivier roept de track 'Distant Past' uit tot zijn DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"For sure: 'Distant Past' van Everything Everything. Het album Get To Heaven was al een favoriet van vorig jaar, maar dit jaar kunnen we daarvan gelukkig door genieten dankzij weer een nieuwe single! Mega experimenteel, behoorlijk freaky, maar desondanks super catchy. Daarnaast blijft hij ook na twintig keer horen gewoon even vers als de allereerste keer."
- Olivier Bakker

Art rock van musicologie studenten

Waarschijnlijk heb je wel eerder muziek van de band op 3FM gehoord. 'Regret' bijvoorbeeld, die hoorde je vorig jaar nog geregeld voorbijkomen. Aparte muziek, en dat bedoelen we positief. Ze maken zogenoemde art rock; een soort progressieve, experimentele rock, erg kunstzinnig allemaal!

En dat hoor je wel als je naar muziek van de band luistert. Het zijn geen standaard ritmes, maar veel verschil in tempo en maat. Maar je mag ook wel wat verwachten van vier voormalige musicologie studenten natuurlijk! De videoclips liegen er ook niet om en daar houden we wel van. Lekker crea bea.

Op donderdag 4 februari staan ze in de Heineken Music Hall, mocht je ze graag live willen zien.

Ster advertentie
Ster advertentie